Monday, 6 June 2011

kau pergi lagi :'(

Posted by bella here at 05:07
awak (!) kenape awak pergi lagi (!) kenape (!) saya ni jahat sangat kan awak (!) saya tak pernah terfikir pon na break nga awak , saya tahu saya suka tacing , merajok ape lagi , suka marah awak , tapi semua uh sebab saya sayang awak :) awak kita baru jea couple awak tengok da braek , sumpah saya cakap , saya sayang awak , 3 jun kite couple sekarang da break em , sedih la awak , awak ingat tak dulu time kite tak couple uh , kan saye ade bf , bile saye gadoh nga bf saye awak mesti ade ken (!) awak ingat tak :( awak mesti tak ingat ken (!) saya tahu tu semua . awak :( kenape semua nie jadi kat saye ? kenape ? kenape ? jawab awak ? jawab ? awak mane janji awak ? mane ? mane awak ? sedih la awak , saye nak awak di sisi saye . please saye sayang awak :'( emm :'( awak saya lemah la takde awak :'( awak nape dengan awak :'( nape :'( emm :'( sumpah saya SAYANG awak (!)


*BREAK*


awak da janji taknak sebut break kan :( kenape awak sebut :( ye memang saye (IM) awak , saya cakap kite tak sesuai tapi takkan sebab tu awak nak break , bile saye hanta tu awak terus cakap (KALAU DA CAKAP MACAM UH LEBIH BAIK KITE *****) ape ni semua awak ? ape ? ape ? saye lemah bile awak cakap break , tak boleh awak , tak boleh . sampai hati awakkan ? awak (!) awak ingat tak waktu saye buat (SUPERSAVER) nak call awak :( awak janji taknak tinggalkan saye ken ? awak da mintak break daa waktu saye call uh tapi awak da janji taknak tinggalkan saye ken ? ape nie semua awak ? ape ? sampai hati awak ? sampai  hati ? awak ? saye nak awak ? nak awak :'( nak awak :'( saya nak awak tahu yang saye sayangkan awak :'( tapi awak da kate saye boleh dapat yang baik kan ? tapi malas la nak cari , daa serik couple , asek menanges je ken ? :'( awak selalu buat saye buat saye menangis , saye sabar je :'( tape , saye merajuk sebab saye cepat tersentuh :'( saye tak cakap nga awak ken saye cepat tersentuh :'( menanges saye awak mintak *BREAK* kenape awak selalu cakap kalau da ade bf baru bagi tahu awak :'( menanges saye awak cakap  macam uh awak :'( takpelah , if awak da ade gurl baru awak cakap tau :( saye nak cakap satu je , (ILOVEUSOMUCH + ILOVEUMORETHANULOVEME) . 


NURUL NABILAH BT AMIRRUDIN :'(

0 comments on "kau pergi lagi :'("

Post a Comment

Monday, 6 June 2011

kau pergi lagi :'(

awak (!) kenape awak pergi lagi (!) kenape (!) saya ni jahat sangat kan awak (!) saya tak pernah terfikir pon na break nga awak , saya tahu saya suka tacing , merajok ape lagi , suka marah awak , tapi semua uh sebab saya sayang awak :) awak kita baru jea couple awak tengok da braek , sumpah saya cakap , saya sayang awak , 3 jun kite couple sekarang da break em , sedih la awak , awak ingat tak dulu time kite tak couple uh , kan saye ade bf , bile saye gadoh nga bf saye awak mesti ade ken (!) awak ingat tak :( awak mesti tak ingat ken (!) saya tahu tu semua . awak :( kenape semua nie jadi kat saye ? kenape ? kenape ? jawab awak ? jawab ? awak mane janji awak ? mane ? mane awak ? sedih la awak , saye nak awak di sisi saye . please saye sayang awak :'( emm :'( awak saya lemah la takde awak :'( awak nape dengan awak :'( nape :'( emm :'( sumpah saya SAYANG awak (!)


*BREAK*


awak da janji taknak sebut break kan :( kenape awak sebut :( ye memang saye (IM) awak , saya cakap kite tak sesuai tapi takkan sebab tu awak nak break , bile saye hanta tu awak terus cakap (KALAU DA CAKAP MACAM UH LEBIH BAIK KITE *****) ape ni semua awak ? ape ? ape ? saye lemah bile awak cakap break , tak boleh awak , tak boleh . sampai hati awakkan ? awak (!) awak ingat tak waktu saye buat (SUPERSAVER) nak call awak :( awak janji taknak tinggalkan saye ken ? awak da mintak break daa waktu saye call uh tapi awak da janji taknak tinggalkan saye ken ? ape nie semua awak ? ape ? sampai hati awak ? sampai  hati ? awak ? saye nak awak ? nak awak :'( nak awak :'( saya nak awak tahu yang saye sayangkan awak :'( tapi awak da kate saye boleh dapat yang baik kan ? tapi malas la nak cari , daa serik couple , asek menanges je ken ? :'( awak selalu buat saye buat saye menangis , saye sabar je :'( tape , saye merajuk sebab saye cepat tersentuh :'( saye tak cakap nga awak ken saye cepat tersentuh :'( menanges saye awak mintak *BREAK* kenape awak selalu cakap kalau da ade bf baru bagi tahu awak :'( menanges saye awak cakap  macam uh awak :'( takpelah , if awak da ade gurl baru awak cakap tau :( saye nak cakap satu je , (ILOVEUSOMUCH + ILOVEUMORETHANULOVEME) . 


NURUL NABILAH BT AMIRRUDIN :'(

No comments:

Post a Comment

 

cerita bella Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Celebrity Gossip