Wednesday, 8 June 2011

UNTUNGLAH ADE KASIH SAYANG ~

Posted by bella here at 19:09 0 comments
MUHAMMAD KHAIRUL AMIN  
 sumpah bella cakap bella sayang awak (!) sumpah bella cakap bella cintakan awak (!) sumpah bella cakap bella rindukan awak (!) sumpah bella cakap bella taknak awak pergi dari hidup bella (!) sumpah bella cakap bella cakap bella tak akan tinggalkan awak (!) sumpah bella cakap bella cuma ada awak (!) sumpah bella cakap bella cuma nak awak sahaja ada di sisi bella sumpah (ILOVEUSOMUCH) 


KATA-KATA UNTUK AWAK "____"


◕ BELLA HARAP AWAK AKAN JAGA BELLA 
◕ BELLA HARAP AWAK AKAN SAYANGKAN BELLA 
◕ BELLA HARAP AWAK AKAN SETIA DENGAN BELLA 
◕BELLA HARAP AWAK AKAN CINTAKAN BELLA 
◕ BELLA HARAP AWAK AKAN SENTIASE RINDUKAN BELLA 
◕ BELLA HARAP AWAK TAK AKAN TINGGALKAN BELLA 
◕ BELLA HARAP AWAK SENTIASE AKAN CAKAP (ILOVEU) PADA BELLA 
◕ BELLA HARAP AWAK JE YANG ADA DI HATI BELLA 


TOLONG JANGAN "____"


♫ TOLONG JANGAN BUAT BELLA MENANGIS 
♫ TOLONG JANGAN BIARKAN BELLA SENDIRI 
♫ TOLONG JANGAN TINGGALKAN BELLA 
♫ TOLONG JANGAN BAGI BELLA BENCIKAN AWAK
♫ TOLONG JANGAN MENDUAKAN BELLA 




BELLA NAK CAKAP "____" 


♥ ILOVEUSOMUCH  
♥ ILOVEUMORESAYANG  
♥ ILOVEUDUSHDUSH  
♥ ILOVEUPLUSPLUS  
♥ ILOVEUMORETHANULOVEME  

♥ ILOVEU ________________
♥ BELLA ONLY LOVE U 

MUHAMMAD KHAIRUL AMIN  NURUL NABILAH BT AMIRRUDIN 
TAKEN : 06.11.2011 
(SAMPAI BILE-BILE)







Monday, 6 June 2011

kau pergi lagi :'(

Posted by bella here at 05:07 0 comments
awak (!) kenape awak pergi lagi (!) kenape (!) saya ni jahat sangat kan awak (!) saya tak pernah terfikir pon na break nga awak , saya tahu saya suka tacing , merajok ape lagi , suka marah awak , tapi semua uh sebab saya sayang awak :) awak kita baru jea couple awak tengok da braek , sumpah saya cakap , saya sayang awak , 3 jun kite couple sekarang da break em , sedih la awak , awak ingat tak dulu time kite tak couple uh , kan saye ade bf , bile saye gadoh nga bf saye awak mesti ade ken (!) awak ingat tak :( awak mesti tak ingat ken (!) saya tahu tu semua . awak :( kenape semua nie jadi kat saye ? kenape ? kenape ? jawab awak ? jawab ? awak mane janji awak ? mane ? mane awak ? sedih la awak , saye nak awak di sisi saye . please saye sayang awak :'( emm :'( awak saya lemah la takde awak :'( awak nape dengan awak :'( nape :'( emm :'( sumpah saya SAYANG awak (!)


*BREAK*


awak da janji taknak sebut break kan :( kenape awak sebut :( ye memang saye (IM) awak , saya cakap kite tak sesuai tapi takkan sebab tu awak nak break , bile saye hanta tu awak terus cakap (KALAU DA CAKAP MACAM UH LEBIH BAIK KITE *****) ape ni semua awak ? ape ? ape ? saye lemah bile awak cakap break , tak boleh awak , tak boleh . sampai hati awakkan ? awak (!) awak ingat tak waktu saye buat (SUPERSAVER) nak call awak :( awak janji taknak tinggalkan saye ken ? awak da mintak break daa waktu saye call uh tapi awak da janji taknak tinggalkan saye ken ? ape nie semua awak ? ape ? sampai hati awak ? sampai  hati ? awak ? saye nak awak ? nak awak :'( nak awak :'( saya nak awak tahu yang saye sayangkan awak :'( tapi awak da kate saye boleh dapat yang baik kan ? tapi malas la nak cari , daa serik couple , asek menanges je ken ? :'( awak selalu buat saye buat saye menangis , saye sabar je :'( tape , saye merajuk sebab saye cepat tersentuh :'( saye tak cakap nga awak ken saye cepat tersentuh :'( menanges saye awak mintak *BREAK* kenape awak selalu cakap kalau da ade bf baru bagi tahu awak :'( menanges saye awak cakap  macam uh awak :'( takpelah , if awak da ade gurl baru awak cakap tau :( saye nak cakap satu je , (ILOVEUSOMUCH + ILOVEUMORETHANULOVEME) . 


NURUL NABILAH BT AMIRRUDIN :'(

Wednesday, 8 June 2011

UNTUNGLAH ADE KASIH SAYANG ~

MUHAMMAD KHAIRUL AMIN  
 sumpah bella cakap bella sayang awak (!) sumpah bella cakap bella cintakan awak (!) sumpah bella cakap bella rindukan awak (!) sumpah bella cakap bella taknak awak pergi dari hidup bella (!) sumpah bella cakap bella cakap bella tak akan tinggalkan awak (!) sumpah bella cakap bella cuma ada awak (!) sumpah bella cakap bella cuma nak awak sahaja ada di sisi bella sumpah (ILOVEUSOMUCH) 


KATA-KATA UNTUK AWAK "____"


◕ BELLA HARAP AWAK AKAN JAGA BELLA 
◕ BELLA HARAP AWAK AKAN SAYANGKAN BELLA 
◕ BELLA HARAP AWAK AKAN SETIA DENGAN BELLA 
◕BELLA HARAP AWAK AKAN CINTAKAN BELLA 
◕ BELLA HARAP AWAK AKAN SENTIASE RINDUKAN BELLA 
◕ BELLA HARAP AWAK TAK AKAN TINGGALKAN BELLA 
◕ BELLA HARAP AWAK SENTIASE AKAN CAKAP (ILOVEU) PADA BELLA 
◕ BELLA HARAP AWAK JE YANG ADA DI HATI BELLA 


TOLONG JANGAN "____"


♫ TOLONG JANGAN BUAT BELLA MENANGIS 
♫ TOLONG JANGAN BIARKAN BELLA SENDIRI 
♫ TOLONG JANGAN TINGGALKAN BELLA 
♫ TOLONG JANGAN BAGI BELLA BENCIKAN AWAK
♫ TOLONG JANGAN MENDUAKAN BELLA 




BELLA NAK CAKAP "____" 


♥ ILOVEUSOMUCH  
♥ ILOVEUMORESAYANG  
♥ ILOVEUDUSHDUSH  
♥ ILOVEUPLUSPLUS  
♥ ILOVEUMORETHANULOVEME  

♥ ILOVEU ________________
♥ BELLA ONLY LOVE U 

MUHAMMAD KHAIRUL AMIN  NURUL NABILAH BT AMIRRUDIN 
TAKEN : 06.11.2011 
(SAMPAI BILE-BILE)







Monday, 6 June 2011

kau pergi lagi :'(

awak (!) kenape awak pergi lagi (!) kenape (!) saya ni jahat sangat kan awak (!) saya tak pernah terfikir pon na break nga awak , saya tahu saya suka tacing , merajok ape lagi , suka marah awak , tapi semua uh sebab saya sayang awak :) awak kita baru jea couple awak tengok da braek , sumpah saya cakap , saya sayang awak , 3 jun kite couple sekarang da break em , sedih la awak , awak ingat tak dulu time kite tak couple uh , kan saye ade bf , bile saye gadoh nga bf saye awak mesti ade ken (!) awak ingat tak :( awak mesti tak ingat ken (!) saya tahu tu semua . awak :( kenape semua nie jadi kat saye ? kenape ? kenape ? jawab awak ? jawab ? awak mane janji awak ? mane ? mane awak ? sedih la awak , saye nak awak di sisi saye . please saye sayang awak :'( emm :'( awak saya lemah la takde awak :'( awak nape dengan awak :'( nape :'( emm :'( sumpah saya SAYANG awak (!)


*BREAK*


awak da janji taknak sebut break kan :( kenape awak sebut :( ye memang saye (IM) awak , saya cakap kite tak sesuai tapi takkan sebab tu awak nak break , bile saye hanta tu awak terus cakap (KALAU DA CAKAP MACAM UH LEBIH BAIK KITE *****) ape ni semua awak ? ape ? ape ? saye lemah bile awak cakap break , tak boleh awak , tak boleh . sampai hati awakkan ? awak (!) awak ingat tak waktu saye buat (SUPERSAVER) nak call awak :( awak janji taknak tinggalkan saye ken ? awak da mintak break daa waktu saye call uh tapi awak da janji taknak tinggalkan saye ken ? ape nie semua awak ? ape ? sampai hati awak ? sampai  hati ? awak ? saye nak awak ? nak awak :'( nak awak :'( saya nak awak tahu yang saye sayangkan awak :'( tapi awak da kate saye boleh dapat yang baik kan ? tapi malas la nak cari , daa serik couple , asek menanges je ken ? :'( awak selalu buat saye buat saye menangis , saye sabar je :'( tape , saye merajuk sebab saye cepat tersentuh :'( saye tak cakap nga awak ken saye cepat tersentuh :'( menanges saye awak mintak *BREAK* kenape awak selalu cakap kalau da ade bf baru bagi tahu awak :'( menanges saye awak cakap  macam uh awak :'( takpelah , if awak da ade gurl baru awak cakap tau :( saye nak cakap satu je , (ILOVEUSOMUCH + ILOVEUMORETHANULOVEME) . 


NURUL NABILAH BT AMIRRUDIN :'(
 

cerita bella Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Celebrity Gossip